×

Csillagok

10 csodaszép családi fotón a 36 éves Harry herceg

Édes kisfiúból mára jóképű férjjé és apukává vált Harry herceg - jöjjön most, 36. születésnapján néhány szép családi fotó róla, a kezdetektől napjainkig.

A változások, a kihívások éve lehet 2020 Harry herceg számára is, hiszen március végén feleségével, Meghan Markle-el bejelentették, hogy visszavonulnak a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenedtek, és el is költöztek a tengerentúlra. A média persze továbbra is élénk érdeklődést mutat irántuk, és minden velük kapcsolatos történésről, tervről ugyanúgy olvashatunk a lapokban, mintha még minden a régi lenne.

Azt persze nem tudjuk, és nem is akarjuk megítélni, a fiatal pár jó döntést hozott-e, de szerintünk ma, a 36. születésnapján Harry is számot vet az elmúlt időszak eseményeivel… legalább valamilyen szinten. És lehet, hogy előkerül egy-két családi fotóalbum is, melyek segíthetnek egy kicsit nosztalgiázni.

Tegyük most mi is ezt, jöjjön tíz szép családi fotó Harry-ről, a kezdetektől napjainkig.

Harry herceg és Meghan Markle bejelentik eljegyzésüket. Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Windsor, 2018. május 21.
A Kensington-palota által 2018. május 21-én közreadott hivatalos fénykép Harry brit királyi herceg (k, balra) és Meghan Markle amerikai színésznő esküvőjéről az angliai Windsor brit uralkodói kastélyában május 19-én. A hátsó sorban Károly walesi herceg, brit trónörökös (b2) és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő (b), a menyasszony anyja, Doria Ragland (j2), Vilmos cambridge-i herceg (j) és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő (előtte), a középső sorban II. Erzsébet brit királynő (b3) és férje, Fülöp herceg. (MTI/AP/PA/Kensington-palota/Alexi Lubomirski)

Fotó: Chriss Allerton/ instagram.com/sussexroyal

Fotó: Chriss Allerton/ instagram.com/sussexroyal