×

Csillagok

Brad Pitt új barátnője bírja az idősebb férfiakat

Augusztus végén bombaként robbant a hír, hogy az 56 éves Brad Pittnek új barátnője van. Aztán, ahogy kiderültek a részletek további csodálkozások következtek: a német modell nyitott házasságban él, és 29 évvel fiatalabb Pittnél.

Nicole Poturalskival épp Nicole férjének éttermében, a berlini Borchardtban ismerkedett össze Brad Pitt. Ez a színésznek ez az egyik kedvenc étterme a német fővárosban, 2009-ben járt itt először, amikor a Becstelen brigantyk című filmjét reklámozta – tudta meg a Bors Online.

Brad Pitt tavaly Cannes-ban, jobban nézett ki, mint valaha Fotó: iStock.com/taniavolobueva

A csinos hölgy – aki sokak szerint hasonlít Angelina Jolie-ra – 13 éves volt, amikor egy modellügynökség felfedezte őt a párizsi Disneylandben. Azóta szép karriert futott be, jelenleg három ügynökséggel áll szerződésben.

A lengyel felmenőkkel rendelkező Nicole fiatal kora ellenére már nyolc éve férjes asszony. Berlinbe költözése után ismerkedett meg a 68 éves étterem-tulajdonossal, Roland Maryvel, akitől egy fia is született, a hétéves Emil. Úgy tudni, a férfit nem zavarja felesége viszonya a filmsztárral, mivel nyitott kapcsolatban élnek.

View this post on Instagram

🐚🐚

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Azért ezekből az infókból is kiderül, hogy a 27 éves hölgy – igen, 1993. január 2-án született – jól kijön az érettebb férfiakkal, igaz, Brad és Roland is nyugodtan letagadhatna néhány évet.