×

Csillagok

George Clooney-t rendesen szidják a szomszédok

George Clooney álomotthont építtet családjának Studio Cityben. A ház a legnagyobb luxust és kényelmet biztosítja majd Amala Clooney-nak és ikreiknek, de nem mindenki boldog az új otthontól.

Az építkezés egy éve zajlik, és a The Sun értesülései szerint még legalább fél év hátra van az átadásig. Ez csak azért hatalmas gond, mert a szomszédoknál már hónapokkal ezelőtt elszakadt a cérna a hatalmas zaj miatt – számolt be róla a hirado.hu.

Amal és férje George Clooney 2016-ban Cannesban.

A környékbeliek átoknak tartják, hogy sztárpár lakik az utcában, és inkább nem kérnek a híres szomszédból. Igaz, ezen már nem nagyon tudnak változtatni.

„A reggelente érkező sok teherautó óriási zajjal jár. Ráadásul az utcában parkolnak le, elállva a többi otthon előtti szabad területeket. A betonkeverők hangja is zavaró, így nagyon sokan várjuk már, hogy véget érjen az építkezés” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

Az ingatlant egyébként Clooney karrierjének beindulása után, 1995-ben vásárolta, így nem egy teljesen új ház épül a birtokon, de az átalakítás is komoly felfordulással jár.