Csillagok

Nicole Kidman házasságát így változtatta meg a bezártság

A színésznő férje, Keith Urban nemrég egy interjúban őszintén mesélt arról, hogy ez a nehéz időszak még közelebb hozta őt szeretett feleségéhez.

A Stellarnak adott interjújában az 52 éves zenész elárulta: nagyon megviselte, hogy be voltak zárva nashville-i otthonukban. „Úgy éreztem, elvesztettem a kreativitásom” – magyarázta.

Keith számára a karantén nem volt kedvező időszak az alkotáshoz – félbehagyta készülő albumát is -, viszont a bezártság egy fontos dolgot mégis lehetővé tett. Méghozzá azt, hogy szorosabbá váljon a kapcsolata családjával.

„Rájöttem, hogy most pont ezt kell tennem: semmit. Csak leültem a kanapéra Nic-kel és a gyerekekkel, és tévét néztünk. Fantasztikus volt” – emlékezett vissza.

nicole kidman keith urban ausztrál világsztárok

Fotó: Shutterstock

Egy másik interjúban, az Armchair Expert podcastban Dax Shepard és Monica Padman újságíró kérdezte Keith-t. A zenész őszintén vallott arról is, hogy felesége az igazi, az örök szerelme.

„Ő az igazi, az egyetlen. Ő az, akit egész életemben kerestem. A járvány ezt csak még jobban megerősítette bennem. Most minden megváltozott, tisztán látok. Ő olyan nekem, mint az út végső elágazása. Ha az ember a rossz elágazáson fordul be, örökre elveszítheti a boldogságot. Szerencsére én a jó úton haladtam” – nyugtázta.

Az már biztos, hogy az ő tündérmeséjük nem csak a nyilvánosságnak szól, hiszen a pár immár 14 éve él boldog, kiegyensúlyozott házasságban. Ebben pedig az is nagy szerepet játszhat, hogy bár mindketten művészek, nem rivalizálnak. Sőt, ellenkezőleg: őszintén támogatják egymás karrierjét.