Csillagok

Jöhet a kistesó Archie-nak

Babaóra! Meghan Markle és Harry herceg készen áll a család bővítésére - derül ki amerikai újság hivatkozásából, bár a hercegi pár hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, hogy terveznék Archie kistestvérének érkezését.

Az amerikai letelepedés úgy tűnik, az újabb babavállalási kedvet is meghozta Meghan és Harry számára, mert a Us Weekly új számában arról írnak, hogy a pár tervezi a kistesót Archie-nak.

Harry sussexi herceg, Meghan sussexi hercegnő a fiukkal az első hivatalos külföldi útjukon Fokvárosban 2019. szeptember 25-én Fotó: MTI/EPA/Henk Kruger

A házaspárhoz közel álló bennfentes megrebegtette a hírt, és ez talán nem is áll messze a valóságtól. „Jól érzik magukat új otthonukban, végre minden sínen van az életükben, ezért jelezte a hercegnek Meghan, hogy készen áll újra az anyaságra, és minden velejárójára” – írta az amerikai lap.

A forrás még azt is elárulta, hogy a hercegné imád édesanya lenni. És látva, Harry milyen jó apja Archie-nak, csak még biztosabb a második gyermek lehetőségében. Szerinte beleférne két gyermek az életükbe, és úgy gondolja, a családjukba csak még több örömöt és szeretetet csempészne egy újabb kis herceg vagy hercegnő.

A 36 éves Harry herceg és a 39 éves Meghan Markle 2018 tavaszán házasodtak össze, fiuk Acrhie pedig már 16 hónapos, így lassan ideális is lenne számára egy kistestvér érkezése.