×

Csillagok

Megszületett a Mamma mia! színésznőjének második gyereke

Amanda Seyfriedről sokan azt sem tudták, hogy kisbabát vár, most viszont már nemcsak pocakosan mutatta meg magát Instagramon, hanem kisfiáról is posztolt egy képet.

Amanda Seyfriedet talán te is a Mamma mia! mozikból ismered, de a színésznő számos más produkcióban is játszott. Most viszont egy ideig biztosan pelenkára és cumisüvegre cseréli az új szerepeket, ugyanis megszületett a második gyermeke, egy kisfiú.

A pici érkezéséről az Instagramon számolt be, és a bejelentésen túl Katy Perry-ékhez hasonlóan ő is felhasználta a posztját egy nemes célra: adakozásra kérte az embereket.

View this post on Instagram

@thomas_sadoski and I made a little man #Repost @thomas_sadoski ・・・ If you’re interested in helping out the (now) 4 of us would love it if everyone able could set up a monthly $4 (or $44!!) donation to BOTH of these incredible organizations that help make the world a better place for kids. Repost from @inaraorg & @warchildusa. We at War Child and INARA are so happy to be the first to announce that our board members Amanda Seyfried and Thomas Sadoski welcomed their second child into this world. ⁠ ⁠ Their statement:⁠ “Since the birth of our daughter 3 years ago our commitment to the innocent children that are so brutally affected by conflict and war has been a driving force in our lives. With the birth of our son the work of INARA and War Child has become our North Star.”⁠ @mingey @thomas_sadoski @inaraorg⁠ ⁠ ⁠#AmandaSeyfried #ThomasSadoski #BabyBorn #BabyAnnouncement #SecondChild #NewBorn #INARA #WarChild

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey) on

Amandának és férjének, Thomas Sadoskinak már van egy három és féléves kislánya, Nina, akiről a színésznő szintén megosztott egy imádnivaló fotót – ezen látszik, mennyire örül a nagylány az akkor még pocakban lévő öcsikéjének.

View this post on Instagram

The Before

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey) on