×

Csillagok

Kate Beckinsale őszintén beszélt gyermeke elvesztéséről

Kate Beckinsale évekkel ezelőtt húsz hetes magzatát veszítette el. A 47 éves színésznő azért mesélte el mindezt, hogy így nyújtson támogatást Chrissy Teigen és John Legend számtalan, akik szintén most élték át ezt a tragédiát.

John Legend és Chrissy Teigen augusztus közepén jelentették be, hogy hamarosan megszületik harmadik gyermekük, ám sajnos a terhesség alatt komplikációk léptek fel, és a kisfiukat nem tudták életben tartani. A párt számtalan támadás érte azért, hogy gyermekük elvesztéséről túl részletesen számoltak be a közösségi médiában.

Kate ezt nem hagyta szó nélkül, a pár védelmére kelt, és elmondta, hogy ő is elvetélt egyszer – írta az E! Online.

Fotó: iStock.com/ lev radin

“Azt vettem észre, hogy az emberek kritizálni kezdték Chrissyt, mert beszámolt egy rendkívül intim és megrázó pillanatról. Erre nincs protokoll és az embereknek nincs joguk számon kérni, hogyan dolgozzák fel az elképzelhetetlent” – jelentette ki a színésznő, aki évekkel ezelőtt húsz hetesen vesztette el a kisbabáját.

„Teljesen összeomlott a lelkem. Egy ilyen élmény hatására átjár a gyász, a szégyen és a sokk. A tested még a vetélés után is készülne a gyermeked érkezésére, de hiába van tejed, ha nincs kit táplálnod vele. A legmagányosabb és lélekölőbb időszak ez, ha nincs melletted egy olyan szerető partner, mint amilyen Chrissynek John” – írta közösségi oldalán Kate.