×

Csillagok

Mariah Carey különleges módon ünnepli három évtizedes karrierjét

A világhírű énekesnő, dalszerző, globális szupersztár Mariah Carey különleges kiadványokkal ünnepli páratlan karrierjének 30. évfordulóját

Ha a közösségi médiában meglátod a #MC30 hashtaget, tudd, hogy Mariah Carey-re utal. Az énekesnő The Rarities címet kapott gyűjtemény 2 lemezen sorakoztatja fel a három évtizedes karrier ritkaságainak számító dalait, illetve megjelent az énekesnő „Mariah Carey” című debütáló albumának az évfordulót ünneplő bakelitlemezes kiadása.

Fotó: EPA/ALBA VIGARAY

A The Rarities című, Sony Music kiadvány megjelenése több szempontból is különleges. Az énekesnő személyesen válogatta ki a lemezre felkerülő dalokat, amelyek az 1990 és 2020 közötti időszakban lettek felvéve. A dalok egyediségét az is adja, hogy mindegyikük különleges jelentőséggel bír Mariah karrierjében, vagy pedig személyes tartalmuk miatt fontosak számára.

Az idei év egyik legjobban várt meglepetése az énekesnő önéletrajza, amely szeptember végén jelent meg “The Meaning of Mariah Carey” címmel, és világszerte hatalmas sikert aratott. A könyv végigkíséri az énekesnő karrierjét, a sikereket és nehézségeket, melyekkel útja során szembe kellett néznie.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadójának számított. A Billboard magazin szerint ő az 1990-es évek legsikeresebb amerikai énekese, a 100 legsikeresebb előadót felsoroló Billboard-listán pedig az 5. helyre került. És, ha hirtelen egy dal sem jutna tőle eszedbe? Kizárt… De segítünk… (Vigyázat dallamtapadás jön!)