×

Csillagok

Kylie Minigue összeomlott lelkileg

Bizony, nemcsak velünk történhet meg, hogy hirtelen úgy érezzük, minden túl sok, és kisebb vagy nagyobb összeomlás lesz a dolog vége - nemrég Kylie Minogue is ezen ment keresztül, most beszélt a történtekről.

Soha nincs jó vége annak, ha az ember lánya nem figyel oda eléggé magára. Nemrég ezt a saját bőrén tapasztalta meg Kylie Minogue is, aki egy interjúban elárulta: a bezártság alatt túl sokat dolgozott új lemezén londoni otthonában. Túlhajtotta magát, ebből adódóan volt egy kisebb összeomlása.

kylie minogue énekesnő

Kylie Minogue. Fotó: Shutterstock

Az origo.hu azt írja, a világsztár meltdownt emlegetett, ami egy olyan állapot, amelyet nagy mennyiségű kezeletlen stressz vagy érzékszervi túlterhelődés vált ki. Folyamatosan szövegírókkal, zenészekkel, producerekkel tárgyalt, nem pihent eleget.

Az 52 évesen is gyönyörű énekesnőnek persze van összehasonlítási alapja, pontosan tudja, miben volt más korábban lemezt készíteni, mint most, a kényszerű bezártság idején. “Egészen más volt, mint korábban, amikor bement az ember egy stúdióba. Akkor becsukódtak az ajtók, az embernek fogalma nem volt, hány óra van, és egyszer csak este hét lett, úgy, hogy közben rá sem néztem a telefonomra. Az új helyzetben be voltam zárva, magamban voltam és eléggé túlpörögtem” – emlékezett.

Kylie-nak november 6-án immár a 15. stúdiólemeze fog megjelenni. De ahogy ő fogalmazott, igazából azt még jobban várja, hogy újra turnézhasson, és megint sok-sok ezer ember előtt léphessen fel.