Csillagok

Már kapható Brad Pitt luxuspezsgője

Már kapható a Brad Pitt és Angelina Jolie Provence-i birtokáról származó pezsgő, a Fleur de Miraval - egyedül az ára nem vonzó, ugyanis a luxuspezsgőt természetesen nem aprópénzért adják.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Brad Pitt saját pezsgőmárkát indít. És ez nem távlati terv, hanem az első palackok október 15-től a boltok polcaira is kerülnek – vagyis éppen cikkünk megjelenésének napján válnak elérhetővé a pezsgőt szerető nagyközönség számára is.

Az viszont igaz, hogy a Fleur de Miraval névre keresztelt itókának palackjáért elég mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni, ugyanis egy üveggel 120 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül.

„Számomra a pezsgő az ünneplés, a minőség, a presztízs és a luxus érzését idézi meg, de a rosé pezsgő még viszonylag ismeretlen” – idézi a JustJared.com a sármos színészt, aki a Provence-i Mireval birtok sikerein felbuzdulva egy nem mindennapi italt szeretett volna készíteni.

A világ legjobb sommelierjének tartott Andreas Larsson kóstolhatta meg először a különleges italt, és nemcsak hogy áradozott róla, hanem 95 pontra értékelte – ennek alapján a Fleur de Miraval a három legjobb rosé pezsgő közt van, amiket karrierje kezdete óta megkóstolhatott.