×

Csillagok

Stevie Wonder új dalaival kér szeretetet és összefogást

Két új számot adott ki Stevie Wonder, amelyek szeretetre és összefogásra biztatnak a válságos időszakban.

A két számot évekkel ezelőtt kezdte írni, és azokat egy romantikus kapcsolat inspirálta, de az elmúlt év eseményei után más értelmet nyertek – idézte fel a dalok eredetét Stevie Wonder az online sajtókonferenciáján. Az énekes-dalszerző hozzátette: örömére szolgál, ha a dalok lehetővé teszik, hogy segíthessen a rászorulók élelmezésében, és megoszthassa szeretetét.

Fotó: iStock.com/A.PAES

A 70 éves világsztár bejelentette, hogy Where Is Our Love Song és Can’t Put It In the Hands of Fate című dalainak bevételét teljes egészében a közhasznú, Feeding America elnevezésű szervezet kapja – írta az MTI.

„Ezekben az időkben szívszorító ébresztő szól hozzánk, és arra figyelmezteti a nemzetet és a világot, hogy békére és egységre van szükségünk” – mondta az énekes.

A 25-szörös Grammy-díjas zenész a Can’t Put It In the Hands of Fate című számát a társadalmi igazságtalanságok miatt indult utcai demonstrációk, a koronavírus-járvány elleni vakcina kutatása és a szavazáshoz való jog inspirálta. A Where Is Our Love Song pedig a világban tapasztalható zavarodottság és gyűlölet ellen szól, a Kelet és Nyugat, a jobb és a bal szembeállítására válaszol.