Csillagok

Kobe Bryant özvegye szívszorító emléket csináltatott

Nem múlik Vanessa Bryant fájdalma, de hogyan is múlhatna, mikor férjét és kislányát veszítette el, januárban. Az özvegy most szívszorító dolgot tett, hogy a helikopter-szerencsétlenségben elhunyt legendás kosarasra és lányára örökké emlékezzen.

A Los Angeles Lakers egykori legendás kosárlabda-játékosa idén január végén tragikus körülmények között hunyt el – Bryant 13 éves lányával, Gianna Mariával és hét másik emberrel utazott egy helikopteren, amely Calabasasnál lezuhant, a balesetet senki nem élte túl.

Kobe Bryant, Vanessa Bryant, Gianna Maria Onore Bryant and Natalia Diamante Bryant at the Nickelodeon Kids’ Choice Sports Awards 2016 held at the Pauley Pavilion in Westwood, USA on July 14, 2016.

A kétszeres olimpiai aranyérmes sportoló halálát özvegye, Vanessa Bryant a mai napig nem heverte ki. A Daily Mail számolt be arról, hogy Vanessa magára tetováltatta legközelebbi családtagjainak a nevét, de a sajátja is felkerült.

Lábfején így szerepelnek sorban a nevek: Kobe, Vanessa és négy lányuk, Natalia, Gianna, Bianka és Capri.

Fotó: www.instagram.com/vanessabryant/

A feleség legutóbb augusztusban – Kobe születésnapjakor – idézte fel nyilvánosan a tragédiát. Akkor egyik posztjában ezt írta: “Szeretlek, és annyira hiányozol, hogy szavakkal nem lehet kifejezni. Az életünk teljesen üres nélkületek! Apró darabokra törtem legbelül. Ám bármennyire is akarok sírni, inkább egy mosolyt erőltetek az arcomra, hogy a lányaink napja kellemesebben telhessen. Ők az erősek, nem én. Bárcsak felkelhetnék ebből a rémálomból. Bárcsak meglephetném a lányainkat azzal, hogy hazahozlak benneteket” – írta augusztusban a könnyfakasztó sorokat az özvegy.