×

Csillagok

George Clooney drámai rendezésre készül

George Clooney filmet készít John Grisham baseballtémájú, Calico Joe című regényéből. A producerek között ott komoly nevek vannak: Grant Heslov és Bob Dylan személyében.

A 2012-ben megjelent Calico Joe című regény a profi baseball világában játszódik, apák és fiúk megindító története, a megbocsátásról és megváltásról szól. A történet főhőse két baseballsztár, és egyikük fia, akiknek életét örökre megváltoztatja egy fatális dobás.

Clooney és Heslov közös Smokehouse Pictures produkciós cégével, Dylan pedig saját, Grey Water Mark Productions cégével szállt be a film megvalósításába – számolt be a – számolt be a The Hollywood Reporter értesüléseiről az MTI.

A producerek közleményükben hangsúlyozták, hogy a legjobb történetmesélők közé tartozó Grisham könyve tipikusan olyan sztori, amelyet érdemes filmre vinni.

Clooney-t már egy ideje nem csak színészként kedvelhetjük. Sőt… Már sikeres színész volt, amikor az ezredfordulón belekóstolt a rendezésbe: mostanáig az Unscripted című sorozaton kívül hat mozifilmet köszönhetünk neki. Ezek között van neo-noir, háborús kalandfilm és kertvárosi szatíra is. Többségük jól sikerült, így akár még fényes jövő is állhat előtte…