Csillagok

Sztárok bizarr szokásai

Bár azt hinnénk, hogy a hollywoodi csillagoknak biztos nincs semmi hibájuk, azért jólesik a tudat, hogy nekik is megvannak a maguk furcsa és sokszor bizarr szokásaik - lássunk most néhányat.

David Beckham
A jóképű exfocista sokak szemében a tökéletes férfi, apa és férj megtestesítője, ám azt kevesebben tudják, hogy rögeszmésen rendmániás. A lakásban nem lehet páratlan számú tárgy, ha például három gyertya van az asztalon, akkor az egyiknek mennie kell. Ugyanez igaz a hűtőszekrény tartalmára is – ha páratlan számú üdítő van, akkor David egyet kidob a kukába. Emellett megrögzötten ragaszkodik ahhoz, hogy a bútorok párhuzamosan legyenek elrendezve. Azért nem lehet túl kellemes, mikor a Beckham házaspár hotelben éjszakázik!

David Beckham így nyilatkozott egy interjúban: „Rögeszmés-kényszeres betegségben szenvedek, ami azt jelenti, hogy mindig mindennek egyenes vonalban, ráadásul párban kell állnia.”

Fotó: iStock.com/Andrea Raffin

Jessica Simpson
A színész-énekesnő soha nem dohányzott, de egyszer véletlenül nikotinos rágót vett be a normális helyett. Ez annyira ízlett neki, hogy hamar rá is szokott a nikotinos rágóra. Elmondása szerint ő egy „nemdohányzó nikotinfüggő”.

Cameron Diaz
David Beckhamhez hasonlóan Cameron is kényszerbetegséggel küzd, ami nála abban mutatkozik meg, hogy naponta legalább hússzor mos kezet, és sokszor a könyökével nyitja ki az ajtókat a keze helyett. Ez a szokás egyébként nem is olyan rossz, pláne a koronavírus idején!

Jennifer Aniston
Egyes források szerint a Jóbarátok színésznője rögeszmésen ragaszkodik ahhoz a szokásához, hogy repüléskor a jobb lábával lép be először a gépbe, mert babonásan fél a repülőszerencsétlenségektől.

jennifer aniston gyönyörű

Fotó: Shutterstock

James McAvoy
Az X-Men-filmek sztárjának igazán különös szokása van. Ez pedig nem más, mint hogy bemutatkozásnál mindenkinek azt mondja, hogy white rabbit, azaz fehér nyúl. Állítása szerint ezt a nagymamája tanította neki.

Jennifer Lawrence
Egyes források szerint a csodaszép, sokszor bolondos színésznő a mai napig szopizza a hüvelykujját.