Csillagok

Bejelentette az Oscar-díjas színész: nyirokrákja van

Limfómával kezelik Jeff Bridgest, A nagy Lebowski sztárját, de a színész elmondta, hogy orvosai jó prognózissal biztatják.

A 70 éves színész hétfő este a közösségi médiában osztotta meg a rossz hírt követőivel. Azt írta, tisztában van vele, hogy nyirokrendszerének daganatos megbetegedése súlyos, háláját fejezte ki családjának, barátainak és orvosainak, és megígérte, hogy gyógyulásáról tájékoztatja rajongóit.

A hétszer is Oscar-díjra jelölt filmsztár 2010-ben az Őrült szív című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az amerikai filmakadémia díját. A hatvanas évektől filmező színész egyebek mellett az Azok a csodálatos Baker fiúk, a Csillagember, A félszemű és A préri urai című filmjeivel is sikert aratott – írja az MTI.

Legutóbb 2018-ban a Húzós éjszaka az El Royale-ban című thrillerben láthatta a közönség a moziban, jelenleg a The Old Man című tévésorozatban forgat.

Jeff Bridges amerikai színész a Kingsman: Az aranykör (Kingsman The Golden Circle) című filmjének bemutatóján Londonban 2017. szeptember 18-án. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

A színész december elején tölti be a 71-et és tervei szerint még jó néhány születésnapot szeretne a családjával ünnepelni. Feleségével egy forgatáson ismerkedett meg, 1977 óta házasok, három felnőtt lányuk van. Sok erőt kívánunk az egész családnak!