Csillagok

A Jóbarátok sztárja már fél éve nem látta a vőlegényét

Courteney Cox és a vőlegénye a koronavírus-járvány miatt már több mint 200 napja külön országban tartózkodik. Bizony, 200 nap... március óta.

Johnny McDaid brit származású – a Snow Patrol együttes tagja -, ezért hazaköltözött az Egyesült Királyságba a pandémia idejére, mielőtt hatályos lett volna az a kaliforniai törvény, ami kimondja, hogy „látogatók” nem léphetnek az állam területére. Így a zenész és a Jóbarátok színésznője már hónapokkal ezelőtt elszakadt egymástól – írja a Mirror. 

Johnny McDaid és Courteney Cox Fotó: iStock.com

Ennyi időt még sosem töltöttek külön, így mind a kettőjüket megviseli a távolság és az idő múlása. Az 56 éves színésznő nyilatkozott is a kényszerű különválásról: „Eleinte csak arra tudtam gondolni, hogy most mit kezdjek magammal? Mivel minden nap főzök, így nekiálltam tökéletesíteni a receptjeimet” – mesélte nevetve Courteney Cox.

A színésznő – akinek első házasságából David Arquette-el van egy 16 éves lánya – még egy megoldást talált, hogy átvészelje vőlegénye hiányát: kimegy a tengerpartra, mert ott sok ember van és így kevésbé érzi magányosnak magát.