×

Csillagok

Sztárok, akiket örökbe fogadtak

Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikről biztosan nem is gondolnád, hogy nem a vér szerinti szüleik szeretetében nevelkedtek.

Ha a hírességekre gondolunk, nehéz róluk elképzelni, hogy nevelőszülők mellett nőttek fel, azt pedig pláne nehéz, hogy némelyiknek keserves volt a gyerekkora – lássunk is gyorsan néhány példát a sztárvilágból!

Nicole Richie

A kis Nicole-t Lionel Richie és felesége, Brenda fogadta örökbe, amikor hároméves volt. A biológiai szülők ismerték Lioneléket, és megkérték őket, hogy vegyék magukhoz a kislányt, mert ők nem tudják biztosítani a megfelelő anyagi körülményeket. Nicole mindenesetre abban különbözik a többi sztártól, hogy neki boldog gyerekkora volt.

Marilyn Monroe

Marilyn édesanyja, Gladys Baker mentálisan zavart asszony volt, ezért nem volt képes gondoskodni a lányáról. Gladys szűrös életet élt, többször vitt haza idegen férfiakat, miközben a kis Norma Jean a másik szobában aludt. Végül a gyámhivatal elvette Gladystől a kislányt, aki ideiglenes nevelőszülőkhöz került. Gladys többször is próbálta visszaszerezni a lányát, de végül idegösszeroppanással kórházba került, onnan pedig elmegyógyintézetbe, ahol megállapították, hogy paranoid skizofrén. Norma Jeant végül a család barátja, Grace McKee vette magához, de ez sem tartott örökké. Norma Jeant 12. születésnapján árvaházba küldték, ahonnan néha hazalátogathatott Grace-hez.

John Lennon

Lennont négyéves korától anyai nagynénje és nagybátyja nevelte Liverpoolban. Erre azért volt szükség, mert édesapját besorozták katonának, édesanyja pedig beleszeretett egy másik férfiba, aki nem volt hajlandó megtűrni a kis Lennont a háznál.

Jack Nicholson

Jack Nicholsont Ethel May és John Nicholson nevelte fel, akikről a kisfiú úgy hitte, ők az édes szülei. Huszonhét éves volt, amikor megtudta, hogy Ethel May és John valójában a nagyszülei. De ami még ennél is sokkolóbb, hogy az is kiderült, June Nicholson, akiről úgy hitte, hogy a nővére, igazából az édesanyja.