Csillagok

Ben Affleck új külseje mindenkit meglepett

A következő felvételt látva nekünk az volt az első gondolatunk, hogy reméljük, nem beteg a híres színész, de külföldi lapok szerint nem erről lehet szó - csak megborotválkozott, ami még jobban kiemeli, mennyire le van fogyva.

Ben Affleck az utóbbi időben rendesen fogyásnak indult – mint ahogy azt mi is megírtuk, szemmel látható, mennyivel vékonyabb lett. Súlycsökkenését csak még jobban kiemeli a következő videó, melyben régi barátjával, Matt Damonnal szerepel, jó ügyet pontosabban két környezetvédelmi szervezetet támogatva.

Ha elindítod a másfél perces kisfilmet, az első dolog, ami feltűnhet, hogy Affleck megborotválkozott, ami csak még jobban kiemeli, mennyire le van fogyva – nézd csak meg, mennyivel soványabb az arca.

A nagy változás valószínűleg annak köszönhető, hogy a 48 éves színész hónapokkal ezelőtt egészségesebb életmódra váltott, amiben barátnője, Ana De Armas is támogatja őt.

A sztárpár immár hét hónapja együtt van, és barátaik szerint nagyon boldogok, remekül megértik egymást – az sem zavarja egyiküket sem, hogy Ana 16 évvel fiatalabb Bennél.

View this post on Instagram

#repost @ana_d_armas

A post shared by Ana de Armas ❤ Ben Affleck (@anaandben) on

Te mit gondolsz a változásról? Jól áll-e a színésznek az új külső, mert megfiatalítja, vagy esetleg ez már túlzás, mert inkább tűnik betegnek, mint jóképűnek?