×

Csillagok

Elvesztette szeretett hugát a világsztár

Jamie Foxxot és családját fájdalmas veszteség érte: október 19-én elhunyt a világsztár húga, DeOndra Dixon - csak 36 éves volt.

Tragikus hírt közölt az Instagramon Jamie Foxx: a színész elvesztette a húgát, DeOndra Dixont. A fiatal nő csak 36 éves volt, és bár azt nem közölték, hogy pontosan mi vezetett a tragédiához, az köztudott volt, hogy DeOndra Down-szindrómában szenvedett.

A People magazin egy névtelen forrástól úgy tudja, a fiatal nő még október 19-én hunyt el, Oscar-díjas testvére viszont talán csak most vett annyi erőt magán, hogy beszélni tud erről.

jamie foxx gyászol

Fotó: Instagram

“A szívem millió darabra tört, mert az én gyönyörű, szerető húgom, Deondra átváltozott… azért írom így, hogy átváltozott, mert ő mindig élni fog” – írta az Oscar-díjas színész, majd visszaemlékezett jó néhány olyan alkalomra, amikor testvére a táncával szórakoztatta a közönséget.

Foxx még 2018-ban nyilatkozta a húgáról, hogy DeOndra tanította meg őt arra, hogyan éljen. Nagyon szoros lehetett a kapcsolatuk, épp ezért mérhetetlen az a fájdalom, amit a színész most érez. Részvétünk a családnak!