Csillagok

Még csinosabb lett Chris Hemsworth magyar származású felesége

Persze, hogy lehet valaki még csinosabb, ha eddig is csinos volt? Chris Hemsworth felesége megmutatta, hogy ez bizony lehetséges.

Elsa Pataky magyon kigyúrta magát. A sztárfeleség az Instagramon mutatta meg, hogy milyen brutális edzéseket csinál mostanában, aminek meg is látszik az eredménye. Persze, sokaknak lehet, hogy ez már nem is tetszik, de azért mindenképp csodálni való a kitartása.

 

 

A 44 éves Elsa Pataky, egyébként Madridban született José Francisco Lafuente spanyol biokémikus és Cristina Pataky Medianu erdélyi magyar származású publicista gyermekeként. Ő maga is színésznő és modellként is dolgozott sokáig. 2000-ben kapta meg élete első filmjét, az El Arte de morir-t. Még ebben az évben játszott a Kardok királynője című filmben is, ahol Senora Vera Hidalgo-t alakította.

Fotó: iStock.com/Debby Wong

Szerintünk izmosan is igazán gyönyörű, és az sem mellékes, hogy mennyire profin fekvőtámaszozik egy kézzel. Abszolút motiváló és videója alá érkezett kommentekből az derült ki, hogy sokan követni is fogják a példáját.