×

Csillagok

Fiával közös képekkel nosztalgiázott a Szex és New York sztárja

Mintha csak most lett volna, amikor a Szex és New York ikonikus sorozata estéről estére a képernyő elé szegezett, és együtt izgultunk Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha szerelmi (és szexuális...) életének sikeréért. Kevesen tudják, hogy még javában futott a sorozat, amikor a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker életet adott kisfiának, James Wilkie-nek – aki a napokban már a 18. születésnapját ünnepelte.

Sarah Jessica Parker az Instagramon is megünnepelte Matthew Broderick színésztől született fia, James Wilkie Broderick 18. születésnapját.

Sarah Jessica Parker amerikai színésznő és férje, Matthew Broderick színész
(MTI/EPA/Peter Foley)

A Szex és New York ikonikus sorozatának Golden Globe- és Emmy-díjas színésznője a családi albumból válogatott a rajongók számára néhány elragadó fotót.

Sarah Jessica ezt írta a képekhez: „2020. október 28. Kedves fiam, James Wilkie, ezen a napon 18 éves leszel. Csodálattal tekintek vissza ezekre az évekre, és arra a fiatalemberre is, akivé váltál.”

forrás: Instagram/sarahjessicaparker

A színésznő így zárta a bejegyzést: „Boldog születésnapot, elsőszavazóm! Nagyon szeretlek. X, Anya.”

James mellett ikrei is születtek Sarah Jessica Parkernek és férjének, Matthew Brodericknek (58): Tabitha Hodge és Marion Loretta Elwell 11 évesek az idén.

A People magazinnak adott interjúban Parker egyszer elárulta, hogy mennyire csodálja fiát, és annak baráti körét: „Néha csak ülök a lépcsőn – mert valamennyien a konyhában vannak és mindent felfalnak -, és izgatottan hallgatom őket. Nagyon örülök annak, hogy James ilyen fiatalemberré vált!”