Csillagok

Újra reflektorfénybe került Diana hercegné betegsége

Az első tünetek azután jelentkeztek, hogy Károly herceg eljegyezte - Lady Diana betegségét most a Netflix sikersorozata, A korona negyedik évada is a nézők elé tárja.

Diana hercegnéről sokan tudják, hogy evészavarban szenvedett – bulimiás volt. Betegségére A korona című Netflix-sorozat negyedik évada is újra felhívja a figyelmet, de a céljuk nem az, hogy öncélúan felhántorgassák a múltat, hanem hogy ennek a táplálkozási zavarnak a felismerésére és kezelésére felhívják a nézők figyelmét.

Az ígérik, a felvételek annyira élethűek, vagy sokak számára inkább megrázóak lesznek, hogy már most azt kérik a nézőktől, hogy mindenki csak a saját felelősségére nézze majd ezeket a jeleneteket.

A november 15-én startoló A korona negyedik évadában végre abba az időszakba érkezik a történetszál, amikor megismerhetjük Lady Di-t és a családba való beilleszkedését.

„A sorozat szóvivője szerint, az 1979-1990-es éveket felölelő évadban, tíz epizódból, három részben lesz látható a hercegné küzdelme az evészavarral, ami Károly herceggel való eljegyzése után kezdődött” – írja a hirado.hu.