Csillagok

A Gladiátor sztárja újra szerelmes

Rebesgették már egy ideje, hogy Russell Crowe-ra rátalált a szerelem, és néhány hónapja csinos szőke kolléganőjével, Britney Theriot-val randevúzik. Romantikus kép viszont nem került fel róluk a netre - mostanáig.

Ha elolvasod néha a sztárok magánéletéről szóló híreket, pletykákat, akkor talán szembe jött már veled is, hogy Russell Crowe egy csinos szőke színésznővel, Britney Theriot-val jár. Persze, ezt egyikük sem erősítette meg még sehol, semmilyen formában, viszont néhány napja lencsevégre kapta őket egy szemfüles fotós, amikor Sydney-ben egy teniszpályán a Gladiátor sztárja megcsókolta a lányt – számol be róla a Daily Mail.

Ők ketten egyébként annak idején a Megtört város című filmben játszottak együtt, és jó kapcsolatban maradtak. Épp ezért most sem kérdés, hogy remekül megértik egymást, és sem a tetemes korkülönbség nem zavarja őket – Russell 56 éves, Britney 30 -, sem pedig az, hogy az Oscar-díjas színész az utóbbi időben valószínűleg inkább csak nézte a sportokat, mint „művelte”, mert hogy szép nagy pocakot növesztett.

Britney viszont egy igazi bombanő – sokak szerint Russell Crowe exnejének, Danielle Spencernek a kiköpött mása. A színész házassága egyébként 2012-ben véget ért, de csak 2018-ban mondták ki a válását.

Mi mindenesetre drukkolunk, hogy Crowe végre révbe érjen, hiszen ő is megérdemli a boldogságot.