×

Csillagok

A legfurcsább fóbiák Hollywoodból

Nincs ember a földön, aki ne félne valamitől. Lehetnek ezek a pókok, a sziréna hangja vagy akár a sötétség. De vannak, akik olyasmiktől is félnek, mint például a játékbabák vagy mondjuk a delfinek.

Ezek a furcsa fóbiák a sztárokat sem kímélik, hiszen egyesek olyan ártatlan dolgoktól rettegnek, amiken legtöbben mosolygunk. Lássuk a sztárok legbizarrabb fóbiáit!

Tyra Banks

A modell-műsorvezető nem mástól retteg, mint a delfinektől. Bizony, a delfinektől, amiket a legtöbben csodálunk, hiszen gyönyörű, szelíd, intelligens vízi lények. Viszont Tyra olyannyira irtózik tőlük, hogy nemcsak a tévét kapcsolja ki azonnal, ha lát egyet, de még a delfin szót sem meri kiejteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tyra Banks (@tyrabanks) által megosztott bejegyzés

Channing Tatum

Ha a szuperszexi színészre gondolunk, nehéz elképzelni, hogy ez az erős férfi bármitől is megrettenne. A Magic Mike sztárja pediofóbiában szenved, ami azt jelenti, hogy irtózatosan fél a porcelánbabáktól! Azért azt talán könnyebb lenne elképzelni, ha például a cápáktól vagy a bezártságtól szállna inába a bátorsága, de hát mit lehet tenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés

Nicole Kidman

A színésznő fóbiája sem nevezhető hétköznapinak, hiszen Nicole a pillangóktól retteg. Fóbiája gyermekkorában kezdődött, és bár sokáig küzdött ellene, a mai napig elszalad, ha meglát egyet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

Johnny Depp

Johnny Depp sem az a kategória, akiről azt hinnénk, bármi elriasztja, hiszen félelmetesebbnél félelmetesebb karakterek bőrébe bújt már. De akad egy olyan dolog, ami ráhozza a frászt. Ez pedig nem más, mint a bohócok. Nem is valószínű, hogy Johnny valaha is egy bohóc bőrébe bújik egy film kedvéért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Johnny Depp (@johnnydeppofficial) által megosztott bejegyzés