×

Csillagok

Őt választották az év televíziós színésznőjének

Idén 44 kategóriában lehetett szavazni az interneten a kedvencekre, így az év televíziós színésznőjére is, aki sokak meglepetésre nem lett más, mint Ellen Pompeo, a Grace klinika sztárja.

Ellen Pompeót, A Grace klinika sztárját választotta az év televíziós színésznőjének az amerikai közönség. A People’s Choice Awards legjobb sorozatnak járó díját pedig az immár 17 évados filmsorozat kapta meg vasárnap este Santa Monicában – írja az MTI.

A forgatókönyv szeretetről és toleranciáról mesél – mondta köszönőbeszédében a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ellen Pompeo (@ellenpompeo) által megosztott bejegyzés

Az év filmje a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk lett Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével. A legjobb talk-show kategóriájában Ellen DeGeneres nyert, ami nagy meglepetést okozott, mivel a nyár során a műsorvezető körül kialakult botrány nagy visszhangot keltett. Alkalmazottai az amerikai sajtónak a kulisszák mögött megtapasztalt “mérgező munkakörnyezetről”, megfélemlítésről és rasszizmusról számoltak be. DeGeneres levélben kért bocsánatot stábja tagjaitól.

A People’s Choice Awards díjátadó ünnepségét idén Demi Lovato amerikai énekesnő vezette, a díjakat 44 kategóriában ítélték oda. A rajongók az interneten szavazhattak kedvenceikre, ebben az évben több mint egymilliárd voks érkezett be.