Csillagok

A leggyönyörűbb hercegnék és királynék

Ha a hercegnékre gondolunk, először természetesen a tündéri Diana, Kate Middleton vagy Meghan Markle jutnak eszünkbe. Pedig akadnak még a világon gyönyörű hercegnék, sőt királynék is, akik nem csupán címükkel, de stílusérzékükkel is vetekedhetnek a brit hercegnékkel.

Mária, dán koronahercegnő

A hercegnő híres arról, hogy gyakran keresi fel a legnagyobb divattervezőket a saját estélyi ruha ötleteivel. Ezenkívül imádja még a feltűnő, csillogós kiegészítőket, de a mindennapokban előszeretettel visel farmert is, amikor a gyerekeivel biciklizik a belvárosban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danish royal family (@danish.royal.style) által megosztott bejegyzés

Charlene, Monaco hercegnéje

A légies alkatú, gyönyörű szőke hercegné azelőtt olimpiai bajnok úszó volt. Charlene csak azután kezdte el megtanulni az udvari protokollt, miután hozzáment a nála 20 évvel idősebb Albert herceghez. Ám Monaco hercegnője a mai napig megtartotta nyers, szókimondó stílusát, ez pedig az estélyi választásain is meglátszik, hiszen szereti a merész, mélyen dekoltált darabokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@hshprincealbertii által megosztott bejegyzés

Rania Al Abdullah jordán királyné

A palesztin származású Rania királynénak egyszerűen kifogástalan a megjelenése. Mindig visszafogott, kifinomult stílusával pedig még Kate Middletont is lekörözhetné. A királyné egyébként számos gyerekeket segítő szervezet alapítója, és környezetvédelmi aktivista is.

Letizia, Spanyolország királynéja

Letizia királyné akkor ismerkedett meg Spanyolország uralkodójával, amikor még tudósítóként dolgozott a CNN-nél. De a Fülöp királlyal kötött házassága után sem kezdett hivalkodó öltözködésbe, a mai napig szolid, elegáns, de nem túl drága ruhákban mutatkozik. Egyébként Letizia hercegnő olyan lehengerlően szép, hogy akár még melegítőnadrágban is ragyogna!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royals of Europe👒💎 (@hrh_europe) által megosztott bejegyzés