×

Csillagok

Kiderült, hogy ki 2020 legszexisebb férfija

Mindig nagy kérdés, hogy a People magazin kint választ az adott év legszebb, legvonzóbb, legszexibb férfijának. Nos, az idei kiderült...

Michael B. Jordant, a Fekete párduc sztárját választotta a legszexibb férfinak idén – számolt be róla az MTI. Jordan egymást követően a harmadik fekete színész, aki az évente odaítélt popkulturális elismerést elnyerte.

Fotó: istock.com/BAKOUNINE

Jordan gyermekszínészként kezdte pályafutását olyan amerikai tévésorozatokban, mint az All My Children. A hollywoodi áttörést A megálló című film hozta meg számára 2013-ban. 2015-ben a Creed: Apolló fiában kapott szerepet, három évvel később pedig a Fekete párducot alakító Chadwick Boseman ellenfelét játszotta a nagy sikerű képregényfilmben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Michael B. Jordan (@michaelbjordan) által megosztott bejegyzés

&size=700&caption=false&position=center”> 

 

A 33 éves sztár az elismeréshez annyit fűzött hozzá, hogy “kellemes érzés”, és ez egy olyan klub, amelybe szívesen tartozik. Jordan a hollywoodi sokszínűség szószólója, produkciós cége elsőként vezetett be az olyan irányelveket, amelyek előírják, hogy a produkciók változatos színészgárdát és stábot foglalkoztassanak.

2018-ban John Legend, tavaly pedig Idris Elba kapta a legszexibb férfi címet a People magazintól. Nos, nektek, hogy tetszik az idei választott?