×

Csillagok

Andrea Bocelli karácsonyi koncertet ad

A Believe in Christmas, vagyis Higgyünk a Karácsonyban című koncerttel a sztár reményt és optimizmust szeretne ajándékozni az embereknek. "Ezek a legjobb orvosságok a nehéz helyzetekben" - nyilatkozta.

Andrea Bocelli a pármai Teatro Regióban karácsonyi koncertet ad Believe in Christmas címmel, amelyen novemberben megjelent Believe című lemezéről is énekel dalokat. Az olasz-belga Franco Dragone által rendezett december 12-i fellépést online közvetítik világszerte.

Andrea Bocelli olasz operaénekes fellép az olasz David Donatello filmművészeti díjak 64. átadási ünnepségén Rómában 2019. március 27-én. MTI/EPA-ANSA/Claudio Peri

A koncerttel a sztár reményt és optimizmust szeretne ajándékozni az embereknek. “Ezek a legjobb orvosságok a nehéz helyzetekben” – nyilatkozta.

A 62 éves Bocelli, aki tavasszal maga is megfertőződött koronavírussal, majd kigyógyult a betegségből, új albumán többek között Cecilia Bartoli mezoszopránnal és Allison Krauss énekesnővel énekel duettet. A lemezen a júliusban elhunyt Ennio Morricone előtti tisztelgésként a zeneszerző eddig ki nem adott szerzeménye is hallható.