Csillagok

Jennifer Lopez teljesen pucér új lemezborítóján

Merészség, öncélú magamutogatás vagy zseniális marketing? Bárminek szánta is J. Lo, egy dolog biztos: anyaszült meztelen borítóval adja ki legújabb korongját.

Azt már tudjuk Jennifer Lopezről, hogy fantasztikus az alakja, amiért meg is dolgozik, és hogy szívesen mutatja meg magát dögös kreációkban ország-világ előtt. Most viszont egy lépéssel még tovább ment, és legújabb lemeze, az In The Morning borítóján teljesen meztelenül pózol.

Erről pénteken már meg is hallgathatunk egy dalt, de első körben úgyis mindenkit a fotó érdekel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

A világsztárt korábban a People magazin 2020 ikonjának választotta, és amikor átvette a díját, az 51 éves világsztár többek közt azt mondta, hogy nagyon szeretné inspirálni a nőket. Illetve azt szeretné, ha büszkék lennénk magunkra – mindegy, hol élünk a világban. Szerinte az álmainknak csak a képzelőerőnk és elszántságunk szab határt.

Rajongói persze teljesen odavannak érte, és a pucér borítójáról jó páran azt írják Twitteren, hogy kedvencük tényleg fantasztikus, a kép pedig igencsak inspiráló: egyesek kevesebb almáspitét esznek hálaasáskor, mások pedig nem hagyják ki a napi edzést, máskülönben soha meg sem közelíthetik J. Lo kockahasát.