×

Csillagok

Mit ronthat Leonardo DiCaprio-n egy kis pocak?

Az aputest ma már senkinek nem idegen, sőt! Nyugodtan mondhatjuk, hogy új trendnek számít, és sok hölgy részesíti előnyben a kidolgozott izmok helyett. Úgy tűnik Leonardo DiCaprionak is bejön ez a stílus, vagy csak épp nincs kedve edzeni. De min változtat ez?

Utána kellett számolnunk annak, hogy mióta is rajongunk Leonardo Dicaprio után. Egyértelmű, hogy a Titanic idején kezdődött, vagyis 1998-ban. Igaz, már a Rómeó és Júlia történet újszerű feldolgozásában is felhívta magára a figyelmet, mégis Kate Winslet oldalán robbant be az ügyeletes szépfiú szerepben. 24 éves volt akkor. Idén novemberben pedig már a 46. születésnapját ünnepelte.

Fotó: iStock.com/DFree

Időközben érett színész lett. Oscar-díj és három Golden Globe-díjas tulajdonosa. Ráadásul neves környezetvédelmi aktivista is, az egyik legkiemelkedőbb élharcosa a klímaváltozás ellen szorgalmazott lépéseknek. Bizony, az évek alatt kinőtt az „üresfejű sztár” imidzsből.

Imádtuk Az eredetben, A nagy Gatsbyben, A Wall Street farkasáról nem is beszélve. A tavalyi év nagy durranása pedig Brad Pittel való szereplése a Volt egyszer egy Hollywoodban. Szóval Leot úgy szeretjük, ahogy van, és ezen az aputest sem változtat. A filmsztár néhány hete a malibui strandon hódított fürdőnadrágban. A kockahas helyett egészen mást villantott, de lássuk be, DiCaprio azért sosem számított a kigyúrt színészek közé. Ő pontosan tudja, hogy a tehetséget nem izomban mérik. Ráadásul így sokkal emberibb, ha úgy tetszik hétköznapibb.