×

Csillagok

Hercegi csere Harryék otthonában

Új lakói vannak Harry herceg és Meghan hercegné Windsorban található villájának, ráadásul hamarosan gyerekkacajtól lesz hangos a frissen felújított Frogmore Cottage.

Harry és Meghan miután tavasszal úgy döntött, hogy függetlenedik a brit királyi családtól, üresen hagyták a frissen felújított otthonukat, melyet nászajándékba kaptak Erzsébet királynőtől, hiszen Amerikában költöztek.

Harry herceg és menyasszonya Meghan Markle az eljegyzésük bejelentése napján, november 27-én. Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

A hercegi pár egy évet sem lakott a tíz hálószobás, zöldenergiát használó Frogmore Cottage-ba, ahova fiuk Archie születésekor költöztek be. Viszont a ház nem maradt üresen – számolt be róla a hirado.hu. Harry egy kedves gesztussal unokatestvérének, Eugénia hercegnőnek és férjének, Jack Brooksbanknak adta át háza kulcsait, akik által a ház hamarosan ismét gyermekkacajtól csenghet, a pár ugyanis első gyermekét várja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés

A Harper’s Bazaar nem tud róla, hogy a hercegnő bérleti díjat fizetne-e a villáért, így vélhetően ez egy igazán kedves babaváró ajándék Harryéktől. Sőt, mindenki jól jár, mert egy ilyen szép épületnek sem tesz jót, ha üresen áll, és Harryék is tudják, jó kezekbe adták.

Az idén 30 éves Eugénia egyébként András yorki herceg és Sára yorki hercegné második gyermeke, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokája. Az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a 10. helyet foglalja el. 2018-ban házasodott össze Jack Brooksbank-al.