×

Csillagok

II. Erzsébet királynő eldöntötte, hogy kivel fog karácsonyozni

Még a brit királynőnek is nehéz megküzdeni a koronavírus-járvány következményeivel. Ugyanis hiába ő a királynő, a szabályok rá is ugyanúgy vonatkoznak, mint bármelyik másik brit állampolgárra.

A királynő kénytelen volt választani szeretett családtagjai között, mivel a brit kormány rendelete alapján, egyszerre csak hat személy tartózkodhat egyazon helyiségben – írta meg a Mirror című brit lap.

Fotó: www.instagram.com/theroyalfamily/

Erzsébet és férje Fülöp bizony már nem fiatalok, és bár egészségesek ilyen korban már mindennek számolni kell. Éppen ezért Vilmos, Katalin és három gyermekük szóba sem jöhettek a karácsonyi ünnepség alkalmával, ahogyan az Amerikában élő Harry és Meghan sem, igaz, ők jelezték, hogy nem is kívánnak hazamenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Károly és felesége Kamilla is kiesett, mert a cornwalli hercegné inkább a gyermekeivel és unokáival választja, így ők sem mennek a királynőhöz. Így az tűnik valószínűnek, hogy a december 23-27-ig tartó ünnepségen az uralkodó legkisebb fia, Eduárd wessexi gróf és családja vesz részt – írta a hirado.hu.

Ha a nagysikerű Netflix sorozatnak – a Koronának – hihetünk, akkor ezt Erzsébet nem is bánja ezt annyira, mert 4 gyermeke közül Eduárd a kedvence. Persze nem illik különbséget tenni a gyerekek között, és Erzsébet ezt igyekezte is titkolni, azért reméljük így is boldog karácsonyuk lesz.