Csillagok

Meg akarták ölni az Oscar-díjas rendezőt

Halálosan megfenyegették Steven Spielberget. A háromszoros Oscar-díjas rendező jogi útra terelte az ügyet és távoltartási végzést kért a bíróságtól egy Sarah Char nevű nő ellen.

A rendező állítása szerint, hónapok óta zaklatja és halálos fenyegetésekkel bombázza őt Sarah Char – számolt be a TMZ információiról a hirado.hu. A lap birtokába jutott nyomozási aktában az áll, hogy a nő lőfegyvert is megpróbált vásárolni a gyilkosság kivitelezéséhez. Sarah-t végül letartóztatták zaklatás és üldözés vádjával, valamit szabadlábra helyezésekor sem mehet a rendező és családja 100 méteres közelébe.

Fotó: EPA/NINA PROMMER

Spielberg tartott attól, hogy Char beváltja ígéreteit, ezért a rendőrséghez fordult szerettei és saját maga biztonságának érdekében.

A 73 éves rendező 38 évesen, 1985-ben nősült meg először, aztán persze másodszor is, mert az első friggy nem volt tökéletes. Összesen hét gyermeke van, ebből négy saját és három adoptált, akiket nagyon szeret, és minden módon szeretne megvédeni. Abban bízik, hogy a távolságtartási végzés elegendő lesz ehhez, és Char letett arról, hogy megölje, ami még mindig rémisztően hangzik számára.