×

Csillagok

Újabb apasági per elé néz Albert herceg

Harmadszorra is apasági per elé nézhet II. Albert monacói herceg. Várhatóan 2021-ben újra bíróság elé kell emiatt állnia, és az eset megviseli a házasságát is.

Albert hercegnek más kapcsolataiból már két „törvénytelen” gyermeke van, a kiszivárgott információk szerint a kétezres évek elején kapcsolatban állt egy brazil nővel, akitől 2005. július 4-én egy kislánya született – írja a Blikk.

II. albert monacói herceg és felesége charlene hercegné

Charlene és Albert Fotó: Shutterstock

A családi számára szeptemberben derült ki először az ügy, amikor Albert váratlanul levelet kapott egy tizenöt éves lánytól, aki írásában édesapjának nevezte őt, és számonkérte rajta, hogy miért nem vett részt soha a nevelésében.

Hogy nyilvánosságra került a dolog, a herceg családja számára azért is lehet különösen fájdalmas, mert a családfő akkoriban már találkozgatott jelenlegi feleségével, a korábbi olimpikon úszónővel, Charlene monacói hercegnével.

(Charlene és Albert: nehezen ment a mosoly a 2011-es esküvőn, és – sokak szerint – a későbbi könnyek is a fájdalom könnyei voltak.)

A kínos ügyben a jogi papírokat már be is nyújtották a bíróságon, a felperes ügyvédei pedig felszólították a herceget, hogy akárcsak korábbi törvénytelen gyermekei ügyében, ezúttal is végeztessen el DNS-tesztet. A tárgyalásra 2021 februárjában kerül sor az olaszországi Milánóban. És biztos, hogy sokan várják a „végeredményt”.