Csillagok

Az egész világ most döbbent rá, mi történt valójában Britney Spearsszel

Egy hete jelent meg az énekesnőről készült dokumentumsorozat, mely sok mindent megmagyaráz.

Framing Britney Spears címmel fut egy dokumentumfilm-sorozat, mely azt hivatott bemutatni, hogyan tündökölt, bukott el, majd esett szét egy szemünk előtt felépített karrier, illetve hogy milyen árnyoldalai vannak a gyerekkortól tudatosan épített életpályának.

A #freebritney hashtaggel már közösség is alakult, ami fel kívánja emelni a hangját a jelenség ellen. De miről is van szó?

A mozgalom már egy ideje létezik, de most kezdtek hozzá csatlakozni olyan celebek, akik mostanában ültek a tévé elé, hogy megnézzék, mi is ez az egész. A sorozat bemutatja, hogy miként élte túl az énekesnő a médiacirkuszt, a paparazzókat és a túlhajszoltságot, illetve azt is, hogy Britney életét lelkileg alaposan megnyomorította kontrollmániás apja, Jamie, akinek szinte „gyámsága” alatt van mind a mai napig.

Bette Midler és Sarah Jessica Parker színésznők simán csak a #freebritney, azaz #szabadítsukfelBritneyt hashtaget tweetelték, de Hayley Williams, a Paramore énekesnőjének bővebb hozzáfűznivalója is volt:

A film nagyon durva! Nem tudunk ma egyetlen olyan művészről sem, aki hasonló megpróbáltatásoknak lenne kitéve, mint Britney volt. Amilyen árat fizetett a sikerért, az túlmutat mindenen.