Csillagok

Bűbájos fotóval jelentették be: második gyermekét várja Meghan és Harry

Nem is lehetne nagyobb az öröm, miután Meghan tavaly megindító cikkben számolt be megszakadt terhességének részleteiről.

Kistestvért kap a kis Archie Harrison, ugyanis Meghan Markle és férje, Harry herceg második gyermeküket várják – olvasható a People oldalán.

A pár szóvivője azt nyilatkozta:

„Megerősítjük, hogy Archie nemsokára nagytestvér lesz. Harry sussexi herceg és Meghan sussexi hercegné második gyereküket várják”.

A hercegi pár a hírt egy Instagram fotóval is megerősítette. A bejelentéshez készült képet Meghan fotós barátja, Misan Harriman készítette. Hogy milyen nemű és mikorra várható a pici, azt egyelőre nem árulták el.

Meghan Markle és Harry herceg első fia, Archie Harrison 2019 májusában született, idén lesz kétéves. A hercegné múlt ősszel mindenkit megdöbbentett, amikor vetélését a The New York Timesnak írt cikkébben tárta nyilvánosság elé.

Meghan a cikkben felidézte, hogy egy nyugodtan indult reggel után, váratlanul érezte meg, hogy valami baj van, miközben 18 hónapos kisfiával, Archie-val foglalkozott. Ahogy első szülöttjét a karjában tartotta, már tudta, hogy a másodikat elvesztette – írta, hozzátéve: később a kórházban, férje kezét fogva arra gondolt, hogyan fogják tudni ezt a veszteséget feldolgozni.

Harry herceg, Meghan hercegné és a kisfiuk, Archie. Fotó: MTI/EPA/Henk Kruger

Meghan és Harry herceg tavaly januárban lemondtak a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióikról, és idén gyermekükkel az Egyesült Államokba költöztek, ahol Kaliforniában vettek egy házat.

Bejelentésük néhány nappal azután történt, hogy Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő február 9-én életet adott kisfiának.