Csillagok

A Twilight sztárjából sikerült tökéletes Diana hercegnét faragni

Kristen Stewart jelenleg Németországban forgatja a Spencer című filmet.

Kristen Stewart alakítja Diana hercegnét a Spencer című filmben, amely a chilei Pablo Larraín rendezésében készül. A rajongók már a szerep kiosztásakor elégedetlenkedtek a stúdió választása miatt, így a színésznőn különösen nagy a nyomás, hogy megfeleljen az elvárásoknak.

Kristenről néhány hete már közreadott a stúdió egy fotót, amin már teljes sminkben és Diana egyik ikonikus ruhájában pózolt, most azonban a forgatás közben is lencsevégre kapták a fiatal színésznőt, aki ezúttal is szinte száz százalékosan hozza a Szívek hercegnőjét.

Az éppen Németországban forgató stábot a TMZ dokumentálta, s mint látható, Stewart szakasztott Diana a szőke parókában, az elegáns kockás blézerben és fekete szoknyában. Az Adidas edzőcipőt pedig megbőcsátjuk neki, ami minden bizonnyal a felvételek közötti kényelmet biztosítja a színésznőnek – írja cikkében a hirado.hu.

Kristen egyébként kezdettől fogva igyekszik megfelelni a hercegné rajongóinak, nem titkoltan a királyi családnak, és igazán elkötelezett a szerepét illetően. Mint korábban nyilatkozta, pedig mindent meg is tesz, hogy ő legyen a tökéletes Diana, még az akcentusát is elsajátítja, mely egyértelműen a felkészülésének legnehezebb része.