Csillagok

Sikeres modell lett Melanie Griffith és Antonio Banderas lányából

A 24 éves Stella nem kér a filmezésből, ellenben a kamera imádja.

Banderas kisasszony híres szülei ellenére nem a nyilvánosság előtt éli az életét, közösségi média profilját is csak ritkán használja. Most azonban friss fotót osztott meg magáról, követői pedig csak ámulnak. Nehéz lenne eldönteni, hogy Griffith-re vagy Banderasra hasonlít-e jobban?

Antonio Banderas és Melanie Griffith. Fotó: MTI/EPA

A két hollywoodi filmcsillag 1995-ben találkozott egymással a Hárman párban forgatásán, majd egy évvel később összeházasodtak és megszületett közös gyermekük Stella, aki mostanra gyönyörű nővé érett, amit nem is csodálunk, amikor az ember lánya ilyen felmenőkkel rendelkezik – írja a hirado.hu cikke.

Stella szüleivel és féltestvérével, Dakota Johnsonnal ellentétben nem a filmiparban szeretné megvetni a lábát, bár háromévesen szerepelt a Banderas rendezésében készült Tűzforró Alabama című filmben. A lány egy korábbi interjúban elárulta, hogy régebben elment néhány meghallgatásra, de túl szégyenlősnek tartja magát, hogy kamerák előtt színészkedjen, ellenben nagyon szívesen pózol, így főleg modellkedéssel foglalkozik szabadidejében – írja a Daily Mail.