Csillagok

Kemény kritika: „Harry és Meghan interjúja hitvány, öncélú badarság volt”

Piers Morgan szerint, a hercegné Oscart érdemelne bravúros alakításáért.

Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és amerikai felesége, Meghan Markle sussexi hercegnő interjút ad Oprah Winfrey amerikai televíziós személyiségnek (Fotó: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese)

A Good Morning Britain műsorvezetője nem kertelt, amikor véleményezte a sussexi pár Oprah Winfrey-nek adott interjúját. A médiaszemélyiség nem lepődött meg Meghan viselkedésén és szavain, de Harrytől határozottan nem ezt várta. Morgan gyalázatos árulásnak és bődületes badarságnak tartja a műsor egészét, amit az exkirályiak saját hitvány céljaikra használtak fel, hogy aláássák a monarchiát – írja az Independent.

„Semmibe vették Károly herceget, semmibe vették Vilmost és Katalint, semmibe vették mindazt, amiért a királynő oly sokáig, olyan keményen dolgozott és nekünk még el kéne hinnünk, hogy ők a jószívű szamaritánusok?”

A hercegi pár a beszélgetés során több komoly témát is pedzegetett, többek között, elmesélték, hogy gyerekük, Archie születése előtt szerintük a palota azért aggódott, milyen bőrszíne lesz majd a gyermeknek, valamit azt is elárulták, hogy Meghan öngyilkosságban gondolkodott a ránehezedő terhek és az ellenszenv miatt, amit az udvar tanúsított az irányába.

„Akkor sem hinnék Meghannak, ha ő mondaná az időjárás jelentést.” – reagált a Morgan a fent említett vádakra.

Piers szavait viszont sokan túlzónak találták, sőt egyenesen elítélték a műsorvezetőt a bántó megfogalmazásáért.