Csillagok

Csúnya szakítás! Esküvőre készült Jennifer Lopez, de képbe került egy másik nő

Négy év után vége! Jennifer Lopez énekesnő és Alex Rodriguez egykori baseball játékos szakított, a külföldi lapok úgy tálalják, hogy J-Rod (Jennifer és Rodriguez) páros nincs többé. Ráadásul megcsalás állhat a háttérben.

Az 51 éves Jennifer Lopez újra szingli lett, az énekesnő és Alex Rodriguez szakítottak pedig nemrég még az esküvőt tervezgették – írta a Pagesix. A pár között amúgy is voltak feszültségek, de nemrég arról cikkeztek a lapok, hogy Rodriguez megcsalja Lopezt. Állítólag egy sminkessel szűrte össze a levet,  rendszeresen szextelefonáltak Madison Lecroy-al, illetve találkoztak is. Ez állhat leginkább a szakítás hátterében.

Rodriguez két éve még egy közel 400 millió forintot érő gigagyémánttal kérte meg az énekesnő kezét, a rajongók azzal viccelődtek, hogy még az űrből is lehetett látni a nem mindennapi ékszert. De nem véletlenül mondják sokszor, hogy a pénz nem minden és nem boldogít..

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Tavaly Lopez és Rodriguez a koronavírus miatt többször is elhalasztották az esküvőjüket, legalábbis ezt mondták, hogy a járványhelyzet miatt teszik. Ez érthető is volt, ugyanis sok pár került hasonló helyzetbe, de már akkor is szó volt arról, hogy egy ideje nem olyan felhőtlen a kapcsolatuk.
A kétezres évek elején egyébként Jennifer Lopez Ben Affleckkel kötötte volna össze az életet, akkor azonban arra hivatkozva halasztottak, hogy túlzott volt a sajtóérdeklődés. Soha nem házasodtak össze és később Lopez bevallotta, hogy ez volt az első szakítás ami igazán összetörte a szívét.

A mostani szakítás azonban azért lehet különösen fájó Lopeznek, mert korábban elárulta hogy megrémiszti a gondolat, hogy egyedül marad és arról is nyilatkoztak Rodriguezzel, hogy azért működik jól a kapcsolatuk, mert egy csomó dologban egyeznek. Többek között mindketten New Yorkból származnak, mindketten latinok és mindketten oroszlánok. Rodriguez július 27-én lesz 46 éves, míg Lopez július 24-én 52.

fotó: MTI