Csillagok

Emiatt a nő miatt van romokban Jennifer Lopez kapcsolata

A reality sztár korábban tagadta, hogy köze lenne Alex Rodriguezhez, a friss híreket viszont nem kommentálja.

Mondhatnánk, hogy itt a vége, de nem mondjuk, mivel Jennifer Lopez vőlegényének állítólagos szeretője mindent tagad. A Southern Charm című reality műsor sztárja, a 30 éves Madison LeCroy nem teríti ki a kártyáit, a Fox News értesülései szerint nem kommentálja a szalagcímeket, mely szerint miatta van romokban J. Lo és Alex Rodriguez kapcsolata.

Madison nem akar belefolyni a dolgokba, hiszen pár hete egyébként már nyilatkozott a Page Sixnek, miszerint valóban chatelt egy-egy alkalommal az egykori baseballsztárral, de a megcsalást határozottan tagadja.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken robbant a hír, miszerint Lopez és vőlegénye két év után felbontották eljegyzésüket, amit aztán a pár az USA Today-hez eljuttatott közös közleményben tagadott. Mint közölték, épp dolgoznak a kapcsolatukon, de szakításról egyelőre szó sincs – írja a hirado.hu.

Arról már korábban is érkeztek hírek, hogy a pár nehéz időszakot él át, főképpen, mivel Jen a Dominikai Köztársaságban forgatja új filmjét, a Shotgun Weddinget, ami miatt sokat van távol vőlegényétől. A-Rod azonban hétfőn már párjával élvezte a dominikai tengerpartot, erről tanúskodott Instagram bejegyzése is, amin Jennifert is bejelölte.

Lopez egyébként még 2019 őszén megrendezte a luxus esküvővel is felérő eljegyzési partiját, azonban a bizonyára káprázatos esküvői ruhája tavaly a szekrényben maradt, esküvőjét Alex Rodriguezzel a koronavírus miatt el kellett halasztania. Áprilisból nyár lett, és végül mindkét alkalom lefújásra került.

A korábbi Yankees-baseballjátékos először 2005-ben találkozott a 6 évvel idősebb J. Lóval, akivel 2017 óta alkot egy párt. Másodszorra viszont már meg volt köztük a szikra is, remélhetőleg ezt most vissza tudják hozni a paradicsomi környezetben, és nem a tényleges szakításukról szólnak majd a következő hetek.