Csillagok

Jennifer Garner egy leendő esküvőt sem zár ki

De ehhez előbb meg kell találnia az Igazit.

A Hirtelen 30 sztárja alig három évvel ezelőtt vált el korábbi férjétől, Ben Afflecktől, mely kapcsolatból három gyermekük született: Violet 15, Seraphina 12, Samuel pedig 9 éves. A sztárédesanyát azóta több férfival is összehozta a sajtó, például a vállalkozó John C. Millerrel vagy éppen a szintén színész, Bradley Cooperrel.

Mivel számos pletyka keringett a 48 éves színésznő szerelmi élete körül, ezért legutóbbi interjújában tiszta vizet öntött a pohárba, és eloszlatta mindenki ábrándját arról, hogy a közeljövőben újra menyasszonyi ruhát öltsön – írja a PageSix.

Nagyon messze vagyok attól, hogy újraházasodjak. Nem mondom, hogy soha, mert kétlem, hogy örökre szingli maradnék, de most jól érzem magam a bőrömben. Jól érzem magam, amikor egyedül vagyok a házban, akkor meg főleg, amikor a gyerekek is velem vannak.

Bár az anyaság minden percét imádja, Garner bevallotta, hogy hiányzik neki a munka, de főleg az utazás, ezért alig várja már, hogy a járvány vége után ellátogathasson Párizsba vagy akár Budapestre – írja a hírado.hu.