Csillagok

Ki nem állhatta karcsú alakját Christina Aguilera

A formás énekesnőnek évtizedekbe telt megbékélnie a saját testével.

A showbiznisz bizony kegyetlen tud lenni, főleg a fiatalabb generációkkal. Folytonos megfelelési kényszer, testkép ideálok és elvárások. Ezt élte meg Aguilera is, aki tinédzserként került a reflektorfénybe. A kilencvenes években befutó popsztár azzal szembesült, hogy mindent meg kell tennie, hogy a szakmában maradhasson. Tökéletesnek kellett látszania – írja cikkében a hirado.hu.

A negyvenéves énekesnő azonban ezeknek már mind hátat fordított. Idő kellett hozzá, de megszerette gömbölyded formáit és ma már viszolyogva nézi régi csont sovány képeit – írja a PageSix.

Mindenkinek vannak jó és rossz napjai, azzal kapcsolatban, ahogyan épp érezzük magunkat a bőrünkben. Bekerültem ebbe a világba és utáltam, hogy ennyire vékonynak kell lennem.

Christina elmesélte, hogy huszonegyéves kora körül kezdett itt-ott kigömbölyödni és onnantól fogva kezdte megszeretni önmagát.

Nem szeretem visszanézni a régi fotóimat, mert csak egy bizonytalan lányt látok, aki utálta a saját tükörképét.

A kétgyermekes édesanya már évek óta nem stresszeli magát, mert hosszú idő után, végre igazán kibékült önmagával és mindenkit arra biztat, hogy értékelje a testét, szeresse a formáit és ne foglalkozzon azzal, mit gondolnak mások.