Csillagok

Férje elárulta a Harry Potter rákban elhunyt szereplőjének utolsó kérését

Helen McCrory még utoljára mosolyt csalt kedvese arcára.

Helen McCrory brit színésznő és Damien Lewis brit színész (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/Hannah McKay)

Mindenkit megrázott a múlt pénteki hír, miszerint 52 éves korában elhunyt Helen McCrory. Férje, a Homeland sztárja, Damian Lewis elárulta, hogy gyermekeinek édesanyja régóta rákkal küzdött, erről azonban nem tudott a nyilvánosság -írja cikkében a hirado.hu.

Lewis néhány nap után a The Sunday Timesban búcsúzott szeretett Helenjétől, akinek utolsó kívánsága nem is tükrözhetné jobban a pár kapcsolatát és a néhai színésznő személyiségét.

Azt kérte, hogy legyenek még szeretőim, ne is egy, de lehetőleg anélkül csináljam végig a temetését, hogy megcsókolnék valakit.

Damian és Helen 2007-ben házasodtak össze, kapcsolatukból pedig két gyermek született: lányuk, Manon 14, fiuk, Gulliver, pedig 13 éves.

Senkit nem ismertem, aki ennyire élvezte volna az életet. Inspiráló volt a képessége, ahogyan a jelenben tudott lenni, és élvezni tudta az adott pillanatot. Pokolian vicces volt, de emellett csodálatosan zsarnoki, mérges és elutasító is tudott lenni. Már most hiányzik!

– írta férje a búcsúztatójában.

Helen McCrory számos filmben és sorozatban csillogtatta meg a tehetségét, de legkiemelkedőbb szerepei közé tartozott a Harry Potterben Narcissa Malfoy, valamint a Peaky Blinders című szériában Polly Gray karaktere.