Csillagok

Clooney és Margulies voltak a Vészhelyzet kedvencei - a valóságban is bomlottak egymásért

A színésznő maga vallotta be, milyen érzelmek fűzték tévés kedveséhez.

Julianna Marguiles és George Clooney odáig volt egymásért a Vészhelyzet forgatása idején. Erről az 54 éves színésznő mesélt a People magazinnak, miközben új memoárját a “Sunshine Girl”-t promózta. Mint kiderült, Julianna eredetileg csak vendégszereplő lett volna a kórházas sorozatban, de a sors máshogy hozta.

Meg kellett volna halnom. A Crenshaw-i elhagyatott kórháznak kellett volna csapódnom a roncs bérelt autómmal.

A kémia azonban közte és George Clooney között minden idők egyik legkedveltebb tévés szeremespárjává tette őket, így hát nem írták ki a szériából. S hogy hogyan tudták ilyen élethűen eljátszani, hogy szerelmesek?

Nem kivitelezhető, ha nem vagytok odáig a valóságban is egymásért. George és köztem az egész olyan természetes volt.

– vallotta be Margulies.

A Vészhelyzet sztárjai, Julianna és George mellett, Laura Innes (Kerry Weaver), Alex Kingston (Elizabeth Corday), Goran Visnjic (Luka Kovac), Paul McCrane (Robert Romano), Ming-Na Wen (Jing-Mei Chen), Laura Cerón (Chuny Marquez), Yvette Freeman (Haleh Adams), Conni Marie Brazelton (Connie Oligario) és CCH Pounder (Angela Hicks) is visszatértek csütörtökön egy különkiadás erejéig, amit a People magazin Facebook oldalán közvetítettek a Föld napja alkalmából, s melynek keretében élőben kérdezhették a rajongók a sorozat sztárjait.