×

Csillagok

John Travolta életében nem izgult annyira, mint amikor Diana hercegnével kellett táncolnia

Ennek ellenére egy valódi tündérmeseként emlékszik arra a csodálatos 15 percre.

Visszarepülünk az időben egészen 1985-ig, amikor a Fehér Ház állami vacsoráján éjfél után, Travolta odasétált Dianához és felkérte egy tánca. Persze ez így leírva nem tűnik meredek feladatnak, de a színész visszaemlékezve állítja, hogy életében nem volt még annyira lámpalázas, mint abban a pillanatban – írja a People cikke alapján a hirado.hu.

“Az akkori elnök, Ronald Reagen felesége, Nancy odajött hozzám és azt mondta, hogy szerinte a hercegné nagyon örülne, ha felkérném egy tánca. Soha nem felejtem el azt a pillanatot. Odasétáltam hozzá, megérintettem a könyökét és megkérdeztem: Volna kedve táncolni velem? Diana félszegen rám nézett és igent mondott! Tudtam, hogy oda kell tennem magam, persze ettől csak még idegesebb lettem.”

Lady Di és Travolta végül tizenöt percen át ropták a parketten. A színész a mai napig úgy gondol rá vissza, mintha csak egy tündérmesében lettek volna, az emléket pedig kincsként őrzi a mai napig.

“Hatalmas megtiszteltetés volt számomra és tudom, hogy ez volt a kedvenc pillanata az Államokban töltött ideje alatt. Nagyon sajnálom, hogy már nincs közöttünk, mert megérdemelt volna még egy táncot, de akár ezret is!”