Csillagok

Brad Pitt új frizurája ellopta a show-t

A színész a filmakadémia díjátadóján vonzotta a női tekintetet.

Brad Pitt szívdöglesztőbb, mint valaha. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az Oscar-díjátadón a legjobb női mellékszereplőnek járó szobor díjazottja helyett, minden figyelem a szmokingos Bradre irányult, vagyis pontosabban frizurájára -számolt be róla a Vanity Fair.

A filmsztárnak mindig is jól állt a hosszabb haj, emlékezzünk csak a Szenvedélyek viharában című filmjére. Brad pedig ismét hódol a rég trendnek, csak ezúttal copfban hordja a hosszabb tincseit – írja a hirado.hu.

A Twitter szinte azonnal reagált a stílusváltásra, és a színészt dicsérő posztokkal lett tele. Annyit mondanánk, hogy osztjuk a pozitív véleményt…

Pittet színészként először a tavalyi díjátadón ismerte el az akadémia, miután producerként már díjazták a 12 év rabszolgaság (2013) című filmért. Brad első jelölését a 12 majom című (1995) sci-film kapcsán kapta, majd jelölték a Benjamin Button különös élete (2008) és a Pénzcsináló (2011) című filmjeiért is. 2020-ban a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscart vihette haza a Volt egyszer egy Hollywoodért.

via GIPHY