Csillagok

Anthony Hopkins megtáncoltatta Salma Hayeket

A színész második Oscar győzelmét ünnepelte a színésznő társaságában.

Lezajlott a 93. Oscar-díjátadó gála vasárnap este Los Angelesben, a 83 éves színész pedig megkapta A bárányok hallgatnak után, a második aranyszobrocskáját is Az apa című drámában nyújtott alakításáért. Ezzel így kora miatt rekordernek számít, hiszen ő lett a kategória legidősebb győztese.

Utóbb kiderült, hogy a legendás színész az alvást választotta a puccparádé helyett, ezért a köszönőbeszéd is elmaradt a részéről. Győzelméről menedzsere értesítette hajnali négykor, álmából felébresztve a sztárt, aki nagyon örült és hálás volt az elismerésért. Másnap videóüzenetben pótolta az elmaradt köszönetnyilvánítást.

Egy ilyen alkalmat pedig illik kellően megünnepelni, ezért Salma Hayek át is ruccant régi barátjához, Hopkinshoz. A két sztár szoros barátságot ápol egymással már hosszú évek óta, így nem meglepő, hogy egy közös győzelmi táncot is elroptak. Az internet természetesen azonnal felkapta a táncoló legenda videóját, amit a színésznő töltött fel az Instagramjára – írja az ET!Online.

Ünnepeljük a király, Anthony Hopkins második Oscar győzelmét Az apának nyújtott felejthetetlen alakításáért!

A színész is hozzászólt a poszthoz és királynőnek nevezte Salmát, valamit megköszönte neki a csodás napot, a rengeteg szeretet és nevetést.