Csillagok

A popcsillag, akinek már csak a súlyáról írnak a lapok

Jessica Simpson énekesnőként lett sikeres, csillaga azonban hamar leáldozott.

1999-ben üstökösként robbant be a popzene egén a bomba alakú, de még inkább tökéletes hangú énekesnő, Jessica Simpson. Akkoriban még húszéves sem volt, és az I Wanna Love You Forever dalt ma is sok amerikai rádió játssza, nem véletlenül.

Később férjhez ment a színész-énekes Nick Lachey-hez, és innentől mintha minden döcögősebben ment volna. A lemezek már nem fogytak, a dalok kevésbé voltak jók, és elkezdtek a kilók felszaladni az addig karcsú testre.

A későbbi újraházasodásból három gyermek is született, és Jess inkább lett főállású anya, mintsem ünnepelt popsztár. Minden bulvártermék azzal volt tele, mennyire meghízott. Nem tudott elmenni talkshowkba anélkül, hogy ne firtatták volna súlyát – írja cikkében a Page Six.

Mostanra visszanyerte régi formáját, és bár nem 1999-et idézi alakja, de egyértelműen “visszacsinosodott”. Azonban megtanult valamit. Nem érdekli többé a súlya.

Fogalmam sincs, hány kiló vagyok. Kidobtam a mérleget! Egy dolog számít, hogy ha nadrágba bújok, fel tudjam húzni a cipzárat. Ha nem megy, eggyel nagyobb gatya kell, és ennyi!

– egyszerűsítette le a dilemmát Jessica Simpson.

“Nem akarom többé, hogy ezzel azonosítsanak” – tette egyértelművé, hogy lezárta élete ezen részét.