Csillagok

Kovács Kati úgy érezte, mintha jég alá nyomták volna

A koronavírus-járvány kezdetekor kezdett el kertészkedni Kovács Kati, aki a Duna Televízió Család-Barát című műsorában mesélt arról, miként élte meg a hirtelen jött bezártságot. Az énekesnő könnyed hangulatban férje példáján keresztül szemléltette konyhai tehetségét is.

„Úgy éltünk mi zenészek, színészek, mint akit lenyomtak a jég alá, az óriási nyüzsgésből visszacsöppentünk egy embrionális állapotba” – mesélte a Család-Barát csütörtök délelőtti adásában Kovács Kati annak kapcsán, hogyan élte meg a hirtelen jött bezártságot.

Az énekesnő ekkor kezdett el kertészkedni, szorgalmasan gazolni. Olyan sokat volt kint a kertben, hogy az elmúlt egy év alatt több szomszédjával találkozott, mint az azt megelőző 19 évben – árulta el. Arra azonban a bezártság sem vette rá, hogy konyhaművészetét tovább fejlessze, ahhoz nincs türelme.

„25 éve élek boldog párkapcsolatban férjemmel, aki még mindig él, vagyis megeszi, amit főzök. Nem tudok különleges dolgokat főzni, csak az egyszerű ételeket tudom elkészíteni” – fogalmazott nevetve az énekesnő. Sportolni, főleg teniszezni viszont kifejezetten szeret Kovács Kati, alig várja, hogy ismét ütőt ragadhasson. Hasonlóan visszavágyik a színpadra is, már nagyon hiányoznak neki a nyári szabadtéri előadások.

A Család-Barát stúdiójában Kovács Kati előadta „Úgy szeretném meghálálni” című híres dalát, amely – a beszélgetéssel együtt – ide kattintva a MédiaKlikk felületén még 60 napig újra megnézhető.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin 10.35-től várja a nézőket hétköznap a képernyők elé. Szombatonként a régi időpontban, 10.25-től a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láhatnak válogatást a nézők. A közéleti magazinban továbbra is a mindennapokat, a családokat, a testi-lelki egészséget érintő napi kérdésekkel, témákkal foglalkoznak. A főzősarokban recepteket, az ötletsarokban pedig ajándékötleteket is elleshetnek a nézők. A műsorból a szórakoztató elemek sem maradnak ki.